Facebook Twitter Pinterest Share

vBulletin Compatible Scripts All vBulletin Compatible Scripts.


New Thread  Post Reply
Error 404's Avatar
Error 404 : Page Not Found
Error 404 is on a distinguished road
offline Joined: Feb 2009 Location: Where Do You Think? Posts: 591 Thanked: 212
  #231  
Unread 06-17-09
What is this about? Something like RSS Feed ?
gforce75's Avatar
gforce75 : Newbie
gforce75 is on a distinguished road
offline Joined: Nov 2007 Posts: 3 Thanked: 1
  #232  
Unread 06-27-09
Look, got it to finally work on 3.83 - Did tons of searching and found Nexis 1.56 update after trying all of them from the beginning to the end.

Now, I'm not the brightest, but when you do the 1.56 update on 3.83, it's like awesome, but then you get a phrase or something error on the --- class_image.php

I had an error on line, so I just deleted it and reuploaded the class_image.php and it works again. Haven't had a problem, but delete the one you see in red, line 2091.

Here is a sample of the code of class_image.php:

imagecopy($imgBlur, $imgCanvas, 0, 0, 1, 1, $w - 1, $h - 1); // up left
imagecopymerge($imgBlur, $imgCanvas, 1, 1, 0, 0, $w, $h, 50); // down right
imagecopymerge($imgBlur, $imgCanvas, 0, 1, 1, 0, $w - 1, $h, 33.33333); // down left
imagecopymerge($imgBlur, $imgCanvas, 1, 0, 0, 1, $w, $h - 1, 25); // up right
imagecopymerge($imgBlur, $imgCanvas, 0, 0, 1, 0, $w - 1, $h, 33.33333); // left imagecopymerge($imgBlur, $imgCanvas, 1, 0, 0, 0, $w, $h, 25); // right
imagecopymerge($imgBlur, $imgCanvas, 0, 0, 0, 1, $w, $h - 1, 20 ); // up
imagecopymerge($imgBlur, $imgCanvas, 0, 1, 0, 0, $w, $h, 16.666667); // down
imagecopymerge($imgBlur, $imgCanvas, 0, 0, 0, 0, $w, $h, 50); // center
imagecopy($imgCanvas, $imgBlur, 0, 0, 0, 0, $w, $h);
ChopSuey's Avatar
ChopSuey : 50+
ChopSuey is on a distinguished road
offline Joined: May 2009 Location: Scammon Bay, Alaska Posts: 377 Thanked: 62
  #233  
Unread 06-27-09
Nice Will Try Later...
gforce75's Avatar
gforce75 : Newbie
gforce75 is on a distinguished road
offline Joined: Nov 2007 Posts: 3 Thanked: 1
  #234  
Unread 06-27-09
Happy, finally working now. I'm setting up the vbforum and ICO-Content is automatically posting. I'm reattaching his file and just make the minor edit I suggested above. If you don't you will get a phrase error when you click on the subject if the 1.56 is enabled. Credit is 100% nexis. You the man
Attached Files Click the thanks button to view this attachment.
Quote
The Following User Says Thank You to gforce75 For This Useful Post:
sura's Avatar
sura : Newbie
sura is on a distinguished road
offline Joined: Feb 2009 Location: Suraja.com Posts: 1 Thanked: 0
  #235  
Unread 06-30-09
Originally Posted by gforce75 View Post
Hover to view full quote
Happy, finally working now. I'm setting up the vbforum and ICO-Content is automatically posting. I'm reattaching his file and just make the minor edit I suggested above. If you don't you will get a phrase error when you click on the subject if the 1.56 is enabled. Credit is 100% nexis. You the man
I tried your file on 3.8.3 , but it's not working
No new post generated, even when I manually hit the Scheduled Task

What could possibly wrong?
nexia's Avatar
nexia : 50+
nexia is on a distinguished road
offline Joined: Dec 2007 Location: vbenhancer.com is my home Posts: 175 Thanked: 76
  #236  
Unread 07-02-09
hum, ok, what is all that shit?

class_image.php?... what is the relation with this engine?

come on, you have trash on your forum and you want to share it with us?
kort's Avatar
kort : Newbie
kort is on a distinguished road
offline Joined: Jun 2009 Posts: 1 Thanked: 0
  #237  
Unread 07-05-09
Hi Nexia,

Could you check vbulletin 3.8.3 - the thing is that I specify 5 in "Maximum Number of New Threads Per Day" but Ico-Content 1.5.6 (your latest version) does not pay attention and continues to post new threads again and again: as a result I have many threads without any answer. Checked with VB 3.6.8 - everything is OK, the problem is namely with VB 3.8.3

I tried to reduce "Threads to Replies Ratio" to 5% but no results. Ico-content continues to open new threads again.

Last edited by kort; 07-05-09 at 04:40 PM.
h@ck3r's Avatar
[email protected] : vBTEAM Menace
h@ck3r is on a distinguished road
offline Joined: Jan 2009 Location: vBTEAM.iNFO Posts: 892 Thanked: 182
  #238  
Unread 07-06-09
OK.. After reading this entire thread- Im not sure what version to use. Im running 3.8.0.

Anyone able to tell me which version I should use, and which I should trust?

Nexia?
ChopSuey's Avatar
ChopSuey : 50+
ChopSuey is on a distinguished road
offline Joined: May 2009 Location: Scammon Bay, Alaska Posts: 377 Thanked: 62
  #239  
Unread 07-06-09
I'd Say The 1st Post......

Works Great!
Quote
The Following User Says Thank You to ChopSuey For This Useful Post:
h@ck3r's Avatar
[email protected] : vBTEAM Menace
h@ck3r is on a distinguished road
offline Joined: Jan 2009 Location: vBTEAM.iNFO Posts: 892 Thanked: 182
  #240  
Unread 07-06-09
Well I tried the release in post 1, and it wouldn't connect to the Yahoo! API... So I done as someone else suggested in this thread and updated to 1.5.6.

It's connecting fine now- But I've done the scheduled task manually many times now, but no new threads or posts are generated.

I'm all out of ideas now. Anyone have any ideas what the problem could be? (Running 3.8.0)
New Thread  Post Reply

Thread Tools

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook
  • Submit Thread to Twitter
  • Submit Thread to Pinterest
  • Submit Thread to LinkedIn
  • Submit Thread to Reddit
Tags
content, forum, ico, nexia, version 1.5.6, yahoo answers!
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Powered by GYSN Underground 2021