Facebook Twitter Pinterest Share

vBulletin Compatible Scripts All vBulletin Compatible Scripts.


New Thread  Post Reply
bluniversetoo's Avatar
bluniversetoo : Newbie +
bluniversetoo is on a distinguished road
offline Joined: Jan 2009 Posts: 7 Thanked: 1
  #201  
Unread 01-30-09
Originally Posted by candomike View Post
Hover to view full quote
OOOh also Now you do have to regiater with Yahoo and put a file on your server that yahoo verifies as part of their new API format. I was only getting questions till I finally reregistered under the new format now I get 1000's of Q's and A's. I didn't believe it at first but when Nexis said they changed it, I said yea right but he was right they have and now it works. There's no need to worry about registering just put generic for your API and upload the file they give you and wallah, all is good now....Now if only the server load would come down lol

hi candomike,

where did you get the file to put on the server and where did you put it? i have a Yahoo API ID but i dont see anywhere to get a file ID from.

thanks!
apramana's Avatar
apramana : Member
apramana is on a distinguished road
offline Joined: Jan 2009 Posts: 25 Thanked: 2
  #202  
Unread 01-30-09
anyone know where to get for the v 3.8.1?
nexia's Avatar
nexia : 50+
nexia is on a distinguished road
offline Joined: Dec 2007 Location: vbenhancer.com is my home Posts: 175 Thanked: 76
  #203  
Unread 01-30-09
Originally Posted by apramana View Post
Hover to view full quote
anyone know where to get for the v 3.8.1?
hum, WHAT?... ...
Chaosis's Avatar
Chaosis : 50+
Chaosis will become famous soon enough
offline Joined: Feb 2008 Posts: 68 Thanked: 50
  #204  
Unread 01-30-09
Originally Posted by candomike View Post
Hover to view full quote
There's no need to worry about registering just put generic for your API and upload the file they give you and wallah, all is good now....
Generic you say? For generic, you aren't required to upload a file, that's only for the Browser Based application. Are you sure you aren't confusing those?
Chaosis's Avatar
Chaosis : 50+
Chaosis will become famous soon enough
offline Joined: Feb 2008 Posts: 68 Thanked: 50
  #205  
Unread 01-31-09
Okay, to Nexia:

I reinstalled version 1.5.6, and it works great now! No more mass users. A few bugs that I have found:

-Sometimes the first post, or the question, is posted later on in the thread with answers at the top and it in the middle. I think that's because all the posts were posted at the same time, or something. This happens rarely, but it is a bit confusing for members to see answers and then a question later on.
-Sometimes when viewing the threads in a forum, the person who made the thread is the last person to reply even if there are more replies in that thread. So for example (This is just an EXAMPLE): If Bob made a thread and Mary replied, Bob is still shown as the last poster even though Mary replied to Bob's thread. (This ONLY happens with threads that are first posted with replies, not threads that have replies posted to them later. And this only happens SOMETIMES)
nexia's Avatar
nexia : 50+
nexia is on a distinguished road
offline Joined: Dec 2007 Location: vbenhancer.com is my home Posts: 175 Thanked: 76
  #206  
Unread 01-31-09
hum, i've send this often lately, and this is not related to ico-content but a decay between your clock and your database clock... i can't do a thing about this... you may be hosted on hostgator or another server related to google, because they had this bug for some days ... where the database is not sticking the right time when tagging time() ... really strange behavior, but each vBulletin release had that kind of complaints... it just depend on the database.. "repairing" it usually fix it...
candomike's Avatar
candomike : Member
candomike is on a distinguished road
offline Joined: Apr 2008 Posts: 30 Thanked: 1
  #207  
Unread 02-02-09
Chaosis: Great that you got it finally going. How many forums are you running it on or categories? Like I said I have a 155 forums, I had them all going on my server but I'm only up to 30 because of the server load, but I have an almost exact mirror of yahoo so that's a lot of keywords and one hell of a server load. Nexia has it set for the cron to 11 minutes which is actually not a bad time to spread out the load. Before the default was something like 30 minutes etc and man noone could get on when that was updating. another key advisement is to shorten the days it looks for answers. I start off with 7 then ease it back to one day when I feel I am caught up or I have enough answers. If the server load issue could be tweaked then this would be par excellance. also under the keywords for topic search I use the correct format keyword comma space and comma after that keyword. If I have two keywords that go together I use the + so it would be keyword+keyword comma Even if I just use one key word I always put a comma at the end. always put a comma even if it is only one keyword, it actually helps the script.....
Quote
The Following User Says Thank You to candomike For This Useful Post:
Walter Mitty's Avatar
Walter Mitty : Newbie +
Walter Mitty is on a distinguished road
offline Joined: Dec 2008 Posts: 11 Thanked: 5
  #208  
Unread 02-09-09
Is there any way of setting this to post say twenty or thirty posts per day without having others post new threads in the same forum as where the posts are set to go?

So far, first impressions of this are very good with realistic looking posts rather than one person trying to generate and post as different people.

I take 6 to 700 hits a day and this has encouraged people to start posting, but its only been about 3 or four posts so far.

Thanks again for keeping a great product alive
djchaos667's Avatar
djchaos667 : 50+
djchaos667 is on a distinguished road
offline Joined: Aug 2008 Posts: 125 Thanked: 8
  #209  
Unread 02-11-09
will this work on 3.8.1?
lunarweblink's Avatar
lunarweblink : Newbie
lunarweblink is on a distinguished road
offline Joined: Feb 2009 Posts: 1 Thanked: 0
  #210  
Unread 02-14-09
nexia for some reason this script makes my vb lag bad on the main page it takes for ever to go into any topic or do anything when i disable the product then it loads normal without the major lag i dont no if anyone else is having this problem but i am
New Thread  Post Reply

Thread Tools

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook
  • Submit Thread to Twitter
  • Submit Thread to Pinterest
  • Submit Thread to LinkedIn
  • Submit Thread to Reddit
Tags
content, forum, ico, nexia, version 1.5.6, yahoo answers!
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Powered by GYSN Underground 2021